Сны-видения Jacoba (Последние времена)

Сни, сновидіння, інші світи та плани існування. Техніки, методики та способи досягнення ясних снів, сновидінь та виходів із тіла. Мета таких дослідів. Обмін досвідом, ідеями, питання, відповіді та багато іншого.
Jacob
Администратор сайта
Medals: 36
Контактна інформація:
Status: Офлайн

Непрочитане повідомлення Пон березня 28, 2022 12:13 pm

Астеройд і цунамі (28.03.2022)

Сьогодні в мене був новий сон-видіння. І я маю поділитися ним з вами, доки ці події не відбулися.

Я був у місті, яке жило своїм життям. Там жило багато людей, широкі вулиці та великі будинки. Місто виглядало доволі сучасним. В один момент я вийшов на вулицю і йшов по ній. Був день, але не дуже ясний, можливо ближче до вечора. Вулиця була наповнена людьми, вони всі кудись йшли. Я відчував, що ці люди думають про війну. Яка можливо не відбувається в них, в їхньому місті. Але вони були ніби трохи насторожі. Ніби була ймовірність, що війна прийде і до них. Але загалом все було непогано на той момент.

І тут я раптом почув голоси тривоги серед людей навколо. Я оглянувся. Дехто показував на небо. Я поглянув теж. І одна побачив там в прольоті між будинками, в зеніті, як через атмосферу на великій висоті рухався астероїд. Він був в біло-сірих клубах диму і за ним тягнувся білий хвіст. Також він світився, можливо трохи менше на той момент, подібно до Челябинського метеорита. Але скоріше всього він був повище на той момент. Люди злякалися, почали думати і переговорюватися, що робити - краще сховатися в укриття? Більшість побігла шукати укриття поруч. Тому, що багато хто знав про приклад з челябинським метеоритом.

Астеройд секунд за 30 пролетів з того місця де був і сховався за будинками. Його більше не було видно. І скоріше всього він летів з заходу на схід по моїм відчуттям. Я зрозумів, що може буди ударна хвиля і що потрібно втікати в протилежному напрямку, бо об"єкт міг бути не маленьким. Багато людей бігли по вулиці, оглядаючись. Дехто здихнув з полегшенням, надіючись, що це їх не дістане. Але тут через деякий час в далі вулиці, на якій я був, всі побачили стіну води яка неслася по місту в нашу сторону. Люди почали кричати, що це цунамі. Всі панічно почали бігти, сідати в автомобілі і втікати з останніх сил. Але схоже, що великої надії не було. Стіна цунамі була заввишки з ті будинки які там були. Приблизно до 9-10 поверхів. І вона дуже швидко рухалася.

Связаться через Twitter: @oson_in

Tags:

Відповісти
  • Інформація
  • Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість